Nine Yards Logo
|||

YES! För andra året i rad kammade vi hem segern i Årets Event B2B!

12 april 2019

Vi har nog alla någon gång köpt den där trisslotten med vetskapen om att vinst inte är en garanti, men vafasen, plötsligt händer det så varför skulle det inte kunna vara vi i år igen? Exakt så kände vi igårkväll när Gyllene Hjulet galan gick av stapeln, där vi, tillsammans med två av våra fantastiska kunder var nominerade i varsin kategori och som slutade med en underbar vinst i år igen i kategorin Årets Event B2B.

Det är få saker som får ens hjärta att slå så häftigt som när man väntar på att få veta vem som kammar hem vinsten. Man börjar svettas om händerna, pulsen höjs, andningen blir häftigare och det känns nästan som om hjärtat slår utanpå bröstkorgen. Adrenalinet är maxat och man vet inte ens om man vågar fortsätta kolla.

Så att få se Nordic Contant Lens Forum som årets vinnare i kategorin Årets Event B2B kändes helt fantastiskt och vi ser fram emot många fina år tillsammans med vår partner Coopervision. Motivering till vinsten löd: ”Ett smart koncept som tar tydligt ägandeskap av en företeelse och omfamnar en hel bransch. Med ett nytänkande och inkluderande angreppssätt uppfylldes ett länge eftersatt behov som starkt gillades av målgruppen, ökade lönsamheten och gav en efterlängtad marknadsledande position.”

Stolta och lyckliga över både nomineringar och en seger tar vi snart helg som inte kan bli annat än bra. Tankarna har börjat snurra och vi funderar redan på hur vi kan skapa ännu mer engagemang och effekt för våra kunder nästa gång vi jobbar tillsammans.

Med det sagt vill vi passa på att rikta ett stort TACK till alla våra kunder, som dagligen utmanar oss att utvecklas och bli ännu bättre. Utan er är vi ingenting!

Är du nyfiken på att läsa mer om våra bidrag som var nominerade så kan du spana in http://www.nineyards.se/nyhet/far-vi-bita-pa-naglarna-nu/

Tills vi hörs igen!

//Vännerna på Nine Yards