Digitala möten som skapar effekt och bygger varumärken - Nine Yards
Nine Yards Logo
|||

Digitala möten

Vi hjälper dig att skapa ett digitalt event

Vi brinner för smart och effektiv kommunikation, oavsett om den är digital eller live. Vi utgår alltid ifrån syfte och effekt för att sedan designa, skapa och förpacka till engagerande kommunikation. Så att ni i slutändan överträffar de effekter som ni är ute efter. Lösningen i ett digitalt möte kan vara ett enklare webinar, en live broadcast eller ett hybridevent / hybridmöte där ni samlar deltagarna både fysiskt och digitalt. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för att få hjälp att skapa ett digitalt event

Exempel på digitala möten

Det finns lika många möjligheter att arrangera ett möte eller ett event digitalt som fysiskt. Viktigast är hur vi förpackar kommunikationen och ser till så att den når igenom rutan och engagerar. Något som vi har stor kunskap om och lång erfarenhet av. Vi utformar alla typer av digitala lösningar efter era behov.

Digitala lanseringsevent Genom att lansera er nya produkt eller tjänst digitalt har ni möjlighet att nå en stor mängd människor på en och samma gång. Gör ni dessutom eventet tillgängligt att titta på i efterhand ökar möjligheten att nå ännu fler.
Digitala medarbetar- och kundträffar Ett digitalt möte är ett enkelt och effektivt sätt att möta era viktigaste människor: medarbetare, kunder och partners. Kanske för att informera, utbilda eller stärka relationen.
Digitala kick-offer På en kick-off där ni vill skapa energi och framtidstro behövs ett intressant och spännande program, med innehåll som involverar och berör. Detsamma gäller för såväl ett fysiskt som ett digitalt möte.
Digitala seminarier Ska ni arrangera ett seminarium med experter och inspiratörer som föreläser för en större mängd människor passar ett digitalt event bra. Här har ni t.ex. möjlighet att bjuda in, hantera anmälningsavgifter och involvera eventuella sponsorer. Under mötet kan man med fördel involvera tittarna och öppna upp för frågor.

Checklista för digitala möten

Det är i möten energin skapas, känslan av gemenskap och trygghet. Där skapar vi förståelse, förmedlar kunskap och inspirerar. För att nå önskad effekt krävs ett bra förarbete. Här är en enkel checklista med tips som hjälper dig planera inför ert kommande digitala möte eller event.