Jobba med oss

Vår filosofi säger oss att ingen kan veta allt och tillsammans vet vi bättre.
Så, hör
av dig, vi bjuder gärna på en kopp när du kommer!

Vi söker en driven Content Manager till Stockholm

Har du ett brinn för skapandet av engagerande upplevelser? Tror du att mötet mellan människor kan beröra och förflytta varumärken, på riktigt?
Vi söker nu en senior Content Manager som ska stärka vårt team på Nine Yards med placering på Stockholmskontoret, men även jobba med projekten i Göteborg. Vi ser att du har en bred erfarenhet av att driva processen i skapandet av strategiskt innehåll och koncept, för digitala såväl som fysiska event. Du har förmågan att genom insiktsarbete, mätningar och erfarenhet förstå kund och målgrupp på bästa sätt. Och genom detta kan du skapa relevant innehåll och berikande upplevelser tillsammans med oss.

Brinner du för Brand Experience?
Det gör vi på Nine Yards. I över 17 år har vi arbetat med att skapa engagerande upplevelser för kunder runt omkring i världen. Vi utgår alltid från människorna bakom varumärket och sprider upplevelser som berör på riktigt. Med rätt verktyg, kreativa idéer och strategiska lösningar tar vi oss an utmaningar i ett nära samarbete med kunder, leverantörer och partners. Det kan vara digitalt eller fysiskt, nu eller långsiktigt, stort eller smått. Huvudsaken är att alla är vinnare vid mållinjen.

Vad är Brand Experience – för oss?
Brand Experience handlar om att alltid sätta upplevelsen i centrum. Om att leverera starka upplevelser i alla möten – oavsett kanal, format eller målgrupp. Vi jobbar inifrån och ut, och är övertygade om att engagerade medarbetare är nyckeln till att lyckas på lång sikt. Men vi stannar inte där. Vi knyter ihop all kommunikation i alla kanaler kring ett gemensamt tema. Då kan kraften och effekten bli svindlande. Då kan ett varumärke verkligen vinna hängivna fans och genuin lojalitet.

Dina främsta arbetsuppgifter:

Vara med i den kreativa processen från brief och insiktsarbete till färdigt koncept.

Vara med och skapa program, format och dramaturgi i alla våra projekt, digitalt såväl som live.

Vara ansvarig för innehåll och budskap tillsammans med kund för att få fram relevanta och bra presentationer samt stötta i manusarbete.

Vara med och driva produktioner inom projekten såsom filmer och övriga inslag.

Vara en del av det kreativa teamet på Nine Yards och hålla dig uppdaterad om trender i branschen.

Din kompetens, kunskap och färdigheter:

Presentationsmaterial i form av PPT/Keynote samt film

Programupplägg i form av olika format och med en känsla för dramaturgi och storytelling

Manusbearbetning

Utformning av kommunikations- och eventkoncept både digitalt och live

Erfarenhet av digitala och rörliga kanaler, och dess möjligheter

Erfarenhet av kreativa processer

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Vem söker vi?

En grym Content Manager
som, precis som vi, tror att det finns en oerhörd kraft i engagerade människor. Som brinner för att utveckla och stärka varumärken, inifrån och ut. En härlig person som kan driva på den kreativa processen i våra pitcher och projekt, samt skapa det mervärde som gör att vi levererar över förväntan, varje gång. Internt och externt ska du alltid leva upp till andemeningen av våra värderingar och kärnvärden, d.v.s. att vara engagerad, kreativ, nära och öppen. Vår vision och dagliga riktning på jobbet är att vara byrån som alla vill jobba på och med. Vi har en fin kultur och arbetsmiljö som vi värnar om, där alla ska trivas bra, känner sig trygga och har roligt. Det är allas ansvar att bidra till den kulturen och att skapa ett inkluderande, positivt och inbjudande klimat.

För att passa i rollen
bör du ha flera års erfarenhet av att skapa innehåll och koncept för upplevelser, både digitalt och live. Du är strategisk och kreativ. Du är även nytänkande och ser värdet i att diskutera och utveckla dina insikter och idéer tillsammans med andra. Ihop med arbetsgruppen skapar du relevant kommunikation med utgångspunkt från kundernas behov, affär och omvärld.

Som Content Manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för projektens koncept och innehåll oavsett format och den kvalitet som kunderna upplever i relationen med Nine Yards och våra leveranser. Det innebär också att du är en lagspelare som säkerställer att dina kollegor har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Ansök idag!

Placeringsort: Stockholm, men ska ha möjlighet att även jobba i Göteborg
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Skicka din ansökan till lotta.collste@nineyards.se. Intervjuer med intressanta sökande sker löpande.

_________________________________

En liten hälsning från ditt blivande team
Bästa teamet! Ja det är åtminstone det vi hoppas på att vara och ett mål vi eftersträvar varje dag. Vi är ett gäng med många personligheter och högt till tak. Här värdesätter vi kreativitet och struktur, glädje och samarbete. Att ha kul på jobbet är en drivkraft, och visionen är att vara byrån alla vill jobba på och med. Vi tror på kraften i engagerande människor och är nu på väg tillsammans på en spännande resa. Häng med, det blir riktigt kul!

Vi söker en grym projektledare till Stockholm

Tjänsten är tillsatt!