Jobba med oss

Vår filosofi säger oss att ingen kan veta allt och tillsammans vet vi bättre.
Så, hör
av dig, vi bjuder gärna på en kopp när du kommer!

Vi söker en grym projektledare till Stockholm

Vill du beröra med engagerande upplevelser? Tror du att mötet mellan människor kan förflytta varumärken?
Vi söker nu en driven projektledare som kan stärka vårt team på Stockholmskontoret. Med kreativa och innovativa lösningar är du projektledaren som har förmågan att driva önskningar ända in i mål. En person som uppskattar högt tempo och variation. Du har bredd och erfarenhet av digitala samt fysiska event och kan driva processen i såväl stora som små projekt. Vi söker dig som kan leda en arbetsgrupp framåt på ett effektivt sätt.

Brinner du för brand experience, i live och digital kommunikation?
Det gör vi på Nine Yards. I över 17 år har vi arbetat med att skapa engagerande upplevelser för kunder runt omkring i hela världen. Vi utgår alltid från människorna bakom varumärket och sprider upplevelser som berör på riktigt. Med rätt verktyg, kreativa idéer och strategiska lösningar tar vi oss an utmaningar i ett nära samarbete med kunder, leverantörer och partners. Det kan vara digitalt eller fysiskt, nu eller långsiktigt, stort eller smått. Huvudsaken är att alla är vinnare vid mållinjen.

Vår tolkning av Brand Experience
Brand Experience handlar om att alltid sätta upplevelsen i centrum. Om att leverera starka och inspirerande upplevelser i alla möten – oavsett kanal, format eller målgrupp. Oftast jobbar vi inifrån och ut. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare är nyckeln för att lyckas på lång sikt. Men vi stannar inte där. Vi knyter ihop all kommunikation i alla kanaler kring ett gemensamt tema. Då kan kraften och effekten bli svindlande. Då kan ett varumärke verkligen vinna hängivna fans och genuin lojalitet.

Vem söker vi?

Dina främsta arbetsuppgifter:

Planera projekt och genomförande, leda projekt, sätta tidsplaner och ansvara för ekonomisk uppföljning.

Ansvara för budget och lönsamhet i projekt.

Utveckla och driva kundutvecklingsplaner samt ansvara för utveckling och underhåll av relationer med våra kunder.

Stötta, engagera och driva vårt interna kundteam.

Som ledare är du:

En god lyssnare, organisatör och stöttepelare

Nyfiken och orädd

Proaktiv och flexibel

Stresstålig och positiv

Noggrann och ansvarstagande

Mål- och resultatinriktad

Självständig och samtidigt bra lagspelare

Din kompetens, kunskap och färdigheter:

Minst 2 års erfarenhet som projektledare på eventbyrå.

Vana av att driva fysiska och digitala event med ett helhetsansvar.

Ett genuint intresse av att leda kollegor och kund.

Erfarenhet av digitala kanaler, rörlig media och dess möjligheter.

Erfarenhet av kreativa processer och grafisk tryckproduktion.

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi söker en sylvass projektledare som, precis som vi, tror att det finns en oerhörd kraft i engagerade människor. Som brinner för att utveckla och stärka varumärken, inifrån och ut. En härlig person som kan driva på våra kunder och projekt, och samtidigt vara en teamledare för våra grymma medarbetare.

För att passa i rollen som projektledare hos Nine Yards har du flera års erfarenhet av att driva större projekt framåt samt erfarenhet från eventbranschen. Du är strategisk och strukturerad. Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för projektens process framåt, lönsamhet och kvalitet. Tillsammans med arbetsgruppen skapar du relevant kommunikation med utgångspunkt från kundernas behov, affär och omvärld. Det innebär att du är en lagspelare med ledaregenskaper som säkerställer att dina kollegor har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Du är en drivande, inspirerande och trygg person som gärna håller i kreativa processer, presentationer och arbetsmöten. Du är van att arbeta med ekonomi och projektstyrningssystem. Utvärdering gör du genom att följa upp på mål och mäta effekten. Du har även förmågan att se och skapa nya affärsmöjligheter hos dina kunder. Dessutom är du nytänkande och ser värdet i att diskutera samt utveckla dina insikter och idéer tillsammans med andra. Du är såklart nyfiken på digitala lösningar för det är en del av framtiden när det handlar om att skapa upplevelser. Vi uppskattar också att du har en stark förståelse för kundens behov och lägger stor vikt vid den interna kommunikationen för teamets utveckling och framgång.

Ansök idag!

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Skicka din ansökan till lotta.collste@nineyards.se senast den 16 juni. Intervjuer med intressanta sökande kommer att ske löpande.

_________________________________

En liten hälsning från ditt blivande team
Bästa teamet! Ja det är åtminstone det vi hopas på att vara och ett mål vi eftersträvar varje dag. Vi är ett gäng med många personligheter och högt i tak. Här värdesätter vi kreativitet och struktur, glädje och samarbete. Att ha kul på jobbet är en drivkraft, och visionen är att vara byrån alla vill jobba på och med. Vi tror på kraften i engagerande människor och är nu på väg tillsammans på en spännande resa. Häng med, det blir riktigt kul!