Nine Yards Logo
|||

Om oss

vilka är vi?

Vi startade 2004. Då var vi fyra personer. Idag är vi ca 50. Det är stor skillnad såklart, men vi brinner fortfarande för samma sak – mötet mellan människor. Vi tror på kombinationen av att arbeta både live och digitalt; för det är kombinationen av dessa möten tillsammans med gediget idéarbete som gör oss till den renodlade Brand Experience-byrå vi är idag. Som gör oss till Nine Yards.

Vi ser inte bara varumärken – vi ser människor som ska kommunicera med andra människor. Vi levandegör ditt varumärke och skapar upplevelser som berör dig, dina kollegor och dina kunder. Ibland aktiverar vi en befintlig strategi, ibland är vi med och tar fram strategin, men det viktigaste för oss är att strategin implementeras och att varumärket levandegörs. Vi ser till att budskap, tankar och drömmar inte bara kommer ut utan också når mottagaren. För vad är värdet av att säga någonting om ingen lyssnar?

Inifrån och Ut

OUR WAY

Vi tror att framgångsrika varumärken byggs och utvecklas inifrån och ut. Därför är det lika viktigt för oss att våra medarbetare trivs, mår bra och blir sedda i sitt arbete, som det är att vi skapar effektiva kommunikationsinsatser för våra kunder. Många av våra uppdrag bygger på just det – att skapa en stark intern tro och stolthet över varumärket för att sedan lyfta ut det till partners, kunder och i slutändan konsumenter. Den resan startar alltid inifrån.

Ett Great Place to Work

Certifierade

Vi är otroligt stolta och glada över den arbetsplatskultur vi har på Nine Yards och över att ha blivit certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work®(GPTW). En certifiering som intygar att våra medarbetare känner stolthet över sitt arbete och kamratskap på arbetsplatsen.

Att våra medarbetare trivs, känner förtroende, mår bra och får bästa möjligheter att göra ett bra arbete är en förutsättning för att vi ska kunna möta de krav och förväntningar som våra kunder ställer på oss. Genom att arbeta med Great Place to Work®går vi från att gissa till att veta. Det ger oss en tydlig bild över vad våra medarbetare tycker är bra och vad som behöver förändras. Det ger oss också möjlighet att göra rätt förändringar med rätt fokus. Att vårt arbete ger resultat visar sig bland annat i att allt sammantaget, skulle 92% av våra medarbetare säga att Nine Yards är en mycket bra arbetsplats.

Läs mer här.

Vinster & nomineringar

vi gillar att tävla

Vi går inte till jobbet för att tävla och vinna priser, men självklart blir vi oerhört glada när vi får bevis på att det vi gör uppskattas och ger resultat.

Årets Byrå är en stor branschtävling som sköts av Regi. Vi tävlar i Brand Experience-kategorin och har lyckats att stå på pallen i 6 år under åren 2012–2018, något vi är extremt stolta över. Under de senaste åren har vi bland annat varit nominerade i Svenska Designpriset för vår scenografi till Guldäggsgalan, tagit emot First Prize Delegate Award eubea för vårt samarbete med Elgiganten. Och i år hade vi hela tre olika case nominerade i Gyllene Hjulet, varav en vinst i kategorin Årets B2B med XL-BYGG – Take the Lead. Läs mer på gyllenehjulet.se och kika gärna in våra inlägg på Instagram och Facebook.

Vi öppnade Nine Yards Oslo 2016 och pris för årets nykomling i branschen under HSMAI Event Awards. År 2017 vann vi priset för årets försäljnings- / promo-event för lanseringen av Maud och Fram med Høyer under HSMAI Event Awards.

Se mer på www.aretsbyra.se

Vi tror på ungdomar

mentor

Vår hjärtefråga är barn och ungdomar. Vi är därför sedan april 2018 stolt samarbetspartner till organisationen Mentor, vars verksamhet syftar till att stärka ungdomar genom mentorskap. Med våra medarbetares många kompetenser inom varumärkesupplevelser vill vi hjälpa Mentor att fortsätta göra gott. Vi kommer att stötta dem i utvecklingen av deras partnerarbeten och engagera oss genom aktiveringar och projekt som stärker Mentors varumärke. Men också genom skolmentorskap, där vi vill finnas som en förebild för ungdomarna, peppa dem och visa dem vår bransch. Vi ser fram emot ett långt samarbete där vi får chans att inspirera och lära ungdomar det vi kan, men också att få lära oss av dem.